2011-02-28

ManoStadionas.lt - tyla prieš audrą

Kol pusei norinčiųjų žaisti A/I lygose buvo suteiktos licencijos, Klaipėdos FC gyrėsi radusi brazilą trenerį, „Sūduva“ šlavė „Bangą“, o LFF ketina pristatyti 27 kg sveriančią atkurtą Baltijos taurę, ManoStadiono reikalai nelabai pasistūmėjo - savaitgalį keliavau po Lietuvą bei atlikau pilietinę pareigą vienoje apylinkių stebėdamas rinkimų rezultatų skaičiavimus, taigi nei ką programavau, nei užmezgiau kontaktų su klubais (tiesa, vieną laišką jau išsiunčiau, tik neišduosiu kuriam klubui :) ).

Beje, savaitės gale prisijungimų tempai po truputi mažėjo (vis tikiuos kad tai tyla prieš audrą), tik vieno tauragiškio (prisiregistravęs Egidijaus vardu) dėka prisijungimai visai nesustojo - jis vienas pats sugebėjo pritraukti 37 žmones ir kartu su kitais Tauragės stadiono sekėjais „Vytauto“ stadiono gerbėjų gretas pakėlė iki 100. Taigi, jei jis nesustos, atrodo kovo mėnesio prizas jam gali atitekti be didesnės konkurencijos.

Savaitgalį atostogaudamas nuo programavimo prigalvojau visokių galimų svetainės patobulinimų. Pavyzdžiui, prie kiekvieno stadiono sudėti žymiausius to miesto futbolininkus (ar futbolo veikėjus), padaryti balsavimus (pvz., Gargždų stadiono psl. būtų balsuojama už žymiausią miesto futbolininką, DariausGirėno - už svarbiausias čia vykusias rinktinės rungtynes, Marijampolės stadione - už geriausia komandos trenerį ir pan.). Vis kyla ir kitokių idėjų, bet vėliau suprantu, kad neverta prasidėti dėl kliūčių (pvz., žymiausių futbolininkų skyreliui reiktų iš kažkur gauti legalias žaidėjų nuotraukas; balsavimams reiktų nemažai laiko - ne tiek programavimo, kiek anketų sugalvojimui ir reguliariam keitimui). Taip kad kol kas apsistosiu ties pirmine idėja - padaryti labai ribotą, bet gerai veikiančia informavimo apie rungtynes svetainę, kuriai nereiks daug palaikymo. Na o jei pavyktų pritraukti keliasdešimt tūkstančių žmonių, tada jau reiktų ieškoti savanorių pagalbininkų, kurie rūpintųsi puslapio „gyvumu“ ir rėmėjų paieškomis.

Kažkaip šį kartą gavosi ypatingai trumpas įrašas, bet norėjau parašyti kad laikytumėte kumščius (tik ne špygas :) ) linkėdami man sėkmės susibendraujant bent su keliais klubais.

1 komentaras: