2011-01-18

pilnas-stadionas.lt - pradedame darbus

Pasatuoju metu Lietuvos futbole jaučiamas šiokie tokie budimo iš pietų miego požymiai. Štai Vilniaus valdžia ant nacionalinio stadiono griuvėsių nusprendė statyti nacionalinį maniežą, LFF jau braižo ateinančio sezono kontūrus. Visi pernykščiai A lygos klubai pradėjo pasiruošimus sezonui - Panevėžio „Ekranas“ atsikratė veteranų ir sugebėjo pasiekti jau 3 pralaimėjimus , o šiandien Sandraugos taurėje sieks it pirmosios pergalės, aktyviai pasiruošimą sezonui pradėjęs Mažeikių FK klubas triuškino Tauragės „Taurą“ ir jau spėjo pasirašyti nemažai sutarčių (su 3 ukrainiečiais ir keliais lietuviais). Pirmas draugiškais rungtynes su latvių komandomis žaidė iš „Banga“, „Kruoja“ ir Šiauliai, tik pernykščiai prizininkai„Žalgiris“ bei „Sūduva“ kol kas atsilieka, bet savaitgalį ir jie pasirodys savo gerbėjams, taipogi pasikvietę į varžovus latvius.

Bet aš ne apie tai - kol dar sezonas neprasidėjo, nusprendžiau, kad ir man reikia nuveikti ką nors skambaus ir kilnau. Taigi grįžtu prie neseniai minėtos stadionų populiarinimo įdėjos.

Kadangi galutinai supratau, kad savo įdėja aš nieko neuždegsiu ir viską teks daryti vienam, tai teks tą pilno-stadiono.lt įdėją šiek tiek pergalvoti ir supaprastinti. Bet kai puslapį pagaliau padarysiu, bent sąžinė bus rami ir jau niekas negalės prikišti kad kaip koks politikas tik daug šneku ir nė piršto nepajudinu. O jei projektas pasiteisins, vėliau bus galima ir plėstis (nors šansų nedaug, nes savanorių ir rėmėjų neieškosiu, o patys jie neateis).

Mintyse jau turiu naujosios svetainės vaizdą ir jau šį vakarą pradėsiu prigramavimo darbus, bet tokios svetainės bene pagrindinė dalis yra išvaizda, todėl pasieškojau laisvai samdomų darbuotojų svetainės ir patalpinau ten užklausą dizaineriams. Labai daug išlaidauti nesinori, tai maksimalų biudžetą nurodžiau 100 svarų ir dabar žiūrėsiu kas iš viso to gausis. Labai tikiuosi kad rasiu gerą nebrangų dizainerį, kuriam pavyks vizualizuoti mano įdėją taip, kad nereiktų gailėtis išleidus tuos 400 litų.

Dar tikiuosi šią savaitę apsispręsti dėl svetainės adreso (renkuosi iš www.a-lyga.lt, www.mano-stadionas.lt, www.mano-komanda.lt) ir tą adresą rezervuotis. Ir kol kas tiek tėra suplanuotų darbų.

Jau kitame šio dienoraščio įraše planuoju atskleisti kai kurias svetainės detales, taip pat aprašyti pirmuosius darbų rezultatus. Net jei niekam ir nebus įdomu, bent jau pats vėliau perskaitysiu :).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą