2011-01-31

ManoStadionas.lt - pirmieji paveikslėliai

ManoStadionas.lt

Pasidžiaugsiu, kad savaitgalį gavau pirmuosius stadionų paveikslėlius, tiksliau pirmą - Dariaus ir Girėno stadiono paveikslėlį. Atvirai pasakius, vaizdas man nepaliko labai gero įspūdžio, bet atsižvelgiant į kainą (moku trigubai mažiau nei siūlė dauguma) gal ir galima gyventi. Šiandien ryte gavau ir dar 4 stadionų paveikslėlius, kuriais irgi neapsidžiaugiau. Taigi, bent jau žinau kad svetainės dizainui tų pačių paišytojų nesamdysiu (nors už 250 litų daug pasirinkimo ir nėra).


Per porą dienų pavyko šiek tiek padirbėti ir prie pačios svetainės - sudėjau visus būsimus stadionus (tik nežinia kaip daryti su „Žalgirio“ namų aikšte - kol kas padariau Vėtros stadioną, bet gal dar viskas keisis?), parašinėjau daugiau tekstų, padariau aktyviausių naudotojų rodymą (tiesa kol kas nieko nerodo, nes aš esu vienintelis naudotojas :)

Taip pat savaitgalį supratau, kad jau būtų laikas pradėti ieškoti savanorių testuotojų, kurie kažkuriame vėlesniame etape prisijungtų prie puslapio, „pakviestų“ prisijungti kitus testuojančius, vėliau parašytų kas nepatogu ar ko trūksta. Bet tuo pačiu nusprendžiau, kad Lietuva per maža šalis ir tikriausiai nerasiu aktyvių pagalbininkų ir teks pasitelkti sėkme (tikėtis kad esu vienintelis programuotojas, nedarantis klaidų :) ).

Futbolo įvykiai

Jauniai (U-18) šiaip ne taip laimėjo prieš kiaura gynyba Baltarusijoje pasižymėjusią Moldavijos rinktinę. Po viso turnyro kažkaip peršasi išvada, kad potencialūs būsimieji Lietuvos rinktinės nariai ginasi neblogai (visose rungtynėse praleido lygiai po 1 įvartį), tačiau mušti įvarčių labai nesiseka (viso tik 3 įvarčiai).

Šeštadienį žaista daug draugiškų rungtynių, daugiausiai Marijampolėje. Man įdomiausia pasirodė Sudūvos ir FBK rungtynių baigtis - norėjosi pažiūrėti ar ne be reikalo marijampoliečiai daug vilčių teikia naujam treneriui, o taip pat įsitikinti, kad FBK jau nebėra ta galinga jėga, kokia buvo prieš keletą metų. Rezultatas (3:1) atitiko mano lūkesčius.

Kitose draugiškose rungtynėse didelių anomalijų nepastebėjau - „Žalgiris“ tik minimaliu skirtumu pralaimėjo „Metalurgs“, į A lygą grįžtanti „Dainava“ laimėjo prieš „Taurą“ reik spėti kad apylygėje kovoje, „Banga“ su „Mažeikiais“ sužaidė taikiai, „Kruoja“ įveikė Jelgavos klubą, o Klaipėdos FC džiaugėsi sutriuškinę „Bangos“ dublerius, nors būtų smagiau jei būtų išbandę jėgas su lygiaverčiu varžovu.

3 komentarai:

  1. Pagal galimybes galėčiau prisidėti prie testavimo ar dar ko :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ateityje nebūtų įmanoma aprašyti ir kelią iki stadiono ar žemėlapyje pavaizduoti stadioną, artimiausius maitinimo ir girdymo taškus, gal ir buvusiųjų atsiliepimus apie juos? (čia tiems, kurie sugalvotų iš kito miesto atvykt pažiūrėt varžybų) Palengvinant kooperavimasi kartu važiuoti, būtų galima sugalvot kokią tai registraciją, skelbimus-pasiūlymus ar kažką pan.

    Ir šiaip manau, bereikalo mėtai pinigus neaiškiems dizaineriams. Tų paveiksliukų pirkimas - kaip katės maiše. Juk turi pažįstamų, ar pažįstamų pažįstamų, kurie jei ne dizaineriai tai bent yra meniškos sielos, kurie neblogiau nupieštų. Rezultatas būtų ir pigesnis, ir geresnis.

    O ateityje prisijungt kažkuo padėdamas ir aš norėčiau jei ne vienokia tai kitokia forma.

    AtsakytiPanaikinti
  3. dalis čia paminėtų dalykų yra suplanuota - atsiliepimai ( mano planuose labiau buvo prisiminimai, bet čia galima apjungti), aprašymai kaip patekti į stadioną (čia bėda, kad gerai pažįstu tik Vilnių, tai reiks pagalbos), nuorodos į žemėlapį. Dėl kooperavimosi nebuvau sugalvojęs, reiks kažkaip inkorporuoti.

    O dėl dizainerių - deja dirbu tokioje sferoje, kur dizainerių nėra (visi užkietėję programuotoje, be jokios menininko gyslelės), neturiu tokių ir tarp pažįstamų, tai tenka bandyti laimę su neaiškios kilmės dizaineriais internete.

    AtsakytiPanaikinti