2011-02-07

Dizaino keitimas ir įvarčių lietus draugiškose rungtynėse

Nors labai skambių pokyčių ir neįvyko, toliau pasakosiu kaip sekasi su eksperimentu ManoStadionas.lt. Taigi, penktadienį prisiregistravo vienas „Aukštaitijos“ stadiono gerbėjas, šeštadienį atsirado ir pirmas Mažeikių stadiono gerbėjas, taigi registruotų naudotojų per porą dienų patrigubėjo :)

Smagu, kad nors ir negausiai, bet dienoraštis yra skaitomas ir komentuojamas. O komentatorius netiktribunoj jau prirašė tiek naudingų (ir iš dalies realizuotų) pastabų, kad jį teks įrašyti tarp svetainės bendraautorių. Jo patartas susiradau nemokamą dizaino šabloną, šiek tiek pakaitaliojau tekstus ir svetainė pradėjo atrodyti visai padoriai (ta proga net nuėmiau grasinimą nesinaudoti svetaine).
Nors apsirgau ir savaitgalį dirbosi nelabai produktyviai, spėjau pridėti galimybę registruotis neFacebook'iniams naudotojams (dar liko padaryti nuotraukų įkėlimo galimybę).

Iš paveikslėlių paišytojų vis dar jokių žinių, jau darosi neramu kad taip niekada ir nepabaigs. Teko net pačiam nusipiešti stadionų šabloną (tiems, kurie dar neturėjo paveikslėlio) ir nesigavo prasčiau nei tiems „profesionaliems“ dizaineriams.
Savaitgalį išsirinkau ir puslapio dizainerį pakistanietį, kuris už 100$ žadėjo per porą dienų nupiešti naują puslapio dizainą (šį kartą nieko į priekį nemokėsiu, tai bent jau neapgaus smarkiai).

Futbolo įvykiai

Šeštadienį vyko net 7 draugiški susitikimai, kuriuose žaidė būsimi (potencialūs) A lygos dalyviai. Įmušti net 36 įvarčiai (29 iš jų mušė lietuvių komandos), tik dvejose rungtynėse įmušta mažiau nei 5 įvarčiai - be įvarčių sužaidė Žalgiris prieš Jelgavą, Ekranas įmušė tik 3 įvarčius Atletui. Kitur įvarčiai krito lyg iš gausybės rago - Banga įmušė net 9 įvarčius Minijai, Šiauliai 5:2 sutriuškino Mažeikius, Sūduva neužtikrintai 3:2 įveikė Suvalkų Wigry, naujoji Dainava rezultatyviose rungtynėse atsilaikė prieš FBK , o Tauras buvo 1:5 sutriuškintas Rygoje.
Taigi pasiruošimas sezonui jau gerokai įsibėgėjo, nors pagal vis naujai bandomų kinų, rusų, bulgarų ir kitokių legionierių kiekį reik manyti kad komandų komplektacija dar toli gražu nebaigta.

4 komentarai:

  1. Siūlau įtraukti ir Marijampolės maniežą bei Vilniaus Sportimą, vis tiek pradžia sezono bus žaidžiama ten, o žinant lietuvišką būdą (lauke šalta, karšta, lyja, nelyja, sniego yra ir t.t.), tai ten akcijas rengt netgi paprasčiau būtų, vien ką rodo Žalgirio praeito sezono pradžios bei paskutinio mačo lankomumas Sportimoj. Beje, vien iš pagarbos Žalgirio stadionui, ir jis galėtų ten atsirasti (nesvarbu, jei ten niekas ir nežais) :)
    Taip pat būtų galima sukurti apie kiekvieną stadioną ir filmuką, su nuorodomis, stadiono vaizdais ir t.t. Prie to galėčiau prisidėt, nes stengsiuos (ir vėl) aplankyti visus stadionus, kur Žalgiris žais.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėl maniežų įtraukimo nesu tikras ar verta - galima apie maniežuose vykstančias rungtynes tiesiog informuoti atitinkamo miesto stadiono gerbėjus.
    Su Žalgirio stadionu tai išvis išskirtinis atvejis - neaišku kur žais ir net jei žais Lokomotyvo stadione, baisu Žalgirio dėti, nes tada visi jungsis prie Žalgirio stadiono, kuriame A lygos rungtynių tikriausiai jau nebebus. Nors iš kitos pusės Žalgirio stadiono piešinukas būtų visai išskirtinis ir žmonių prie svetainės prisijungtų daugiau.

    Dėl papildomos vaizdinės ir kitokios informacijos tai būtų nuostabu. Minčių dėti ką tik įvykusių stadione rungtynių nuotraukas buvo, bet iškart nusprendžiau. kad per mažai lankausi rungtynėse, o iš kitų žmonių vargu ar gausiu. Bet jei tik yra savanorių dėti nuotraukas ir filmukus, pridėsiu ir tokią galimybę.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kiek galėsiu – tiek pasistengsiu prisidėti. Visgi, už futbolą mes čia ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. P.S. Dar neprošal būtų bloge laikrodį sutvarkyt, nes dabar bala žino kokį laiką čia rodo ;)

    AtsakytiPanaikinti